Vågar du tillfredsställa en kvinna?

En riktig kvinna som vill bli knullad ordentligt

Du tror säkert att du är kåt och stark nog att knulla en riktig kvinna ordentligt, eller hur? Men det är inte så lätt som du tror, tro mig.

Om du vill föra mig till orgasm måste du använda tungan och slicka min slida ett tag. Jag kan inte bli tillfredsställd av att knullas på normalt sex så lätt, så jag vill bara att du med munnen och tungan behagar mig före eller efter sex, det är min garanti för att en knulldejt med dig kommer att vara värt det.

Det kan vara så att du är äcklad av slidor, därför måste jag fråga dig nu om du bara är här för att du vill knulla kvinnor, eller om du också är här för att du vill tillfredsställa mig så att vi båda har det bra.

Svara rätt på den här frågan så kan vi ta hand om ytterligare detaljer om vårt knullmöte.

Din Flori <33

Klicka här och bli medlem gratis för att se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *