Slicka framfall och knulla mitt rövhål

En kvinna som vill få sitt rövhål slickat

Jag älskar att få mitt framfall slickat, jag gillar när en man suger och slickar mitt rövhål. Allt började med att rövhålet kliade. Detta orsakades av en jästsvamp och var ganska irriterande. När jag applicerade lotion märkte jag hur njutbart det är när fingret glider in i rumphålet. Innan dess hade jag inget intresse av analsex alls.

Den första som provade det på mig tryckte in kuken torr i mig, så skithålet gjorde ont på mig. Det var också alltid obehagligt för mig att bli slickad på rövhålet, jag var alltid rädd att jag kunde stinka där. Efter att jag fått smeta in min rosett i några veckor och alltid fått sjunka in med fingret djupt i ändtarmen så fick jag smak för det. Först sköt jag bara upp tunna ljus i rumpan, senare tänjde jag upp min rosett med dildos och nu med tjocka analpluggar.

Vem vill slicka mitt mjuka, varma och blöta framfall?

Nu finns det inget vackrare för mig än tjocka kukar i baken. Ju mer mitt rövhål tänjs ut, desto bättre gillar jag det nu. Ibland när jag överdriver det under analsex ramlar mitt rövhål ut. Jag fick det första framfallet när jag lekte med en kraftfull dildo. När jag drog ut den kom min ändtarm ut med den, och jag blev riktigt rädd. Nu har jag till och med en vakuumpump och framkallar avsiktligt ett framfall.

Köttet är så mört och så mjukt och fruktansvärt känsligt för beröring. Det finns inget sexigare än att få sina framfall slickade. Det finns män som tycker att det är äckligt och det finns de som gillar det. Jag letar efter män som älskar det och vill knulla och slicka mitt analframfall. Vem knullar min rumpa tills jag blöder, vem ger mig det jag behöver? Jag behöver det så illa.

Jag har blivit ett riktigt framfallssto, jag vill alltid ha mer. Med pumpen kan jag dra ett enormt framfall ur mitt rövhål. Om jag har haft en tjock buttplug länge innan, då är det något på gång med mig. Men jag vill ha mer, jag vill alltid ha mer. Kanske vill du hjälpa mig med det.

Masserar du min rosett tills ringen är helt hård och blå. Suger, retar och suger du på mitt framfall och hjälper du mig att låta mer och mer av mitt rövhål hänga ut? Kommer du knulla mig med stora dildos och kommer du att förstöra mitt ömma kött och slicka mitt framfall?

Jag kanske är den hetaste tiken i Borås, när ska vi lära känna varandra? Skriv ett meddelande till mig när du har tid för mig.

Klicka här och bli medlem gratis för att se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *