Jag vill hitta en KK som vill knulla mig

Kvinna som vill ha knullkontakt med en man

Jag är en kvinna som är ute efter att hitta en knullkontakt som vill knulla mig. Jag vill inte ha något allvarligt förhållande, utan bara en man att träffa för lite sexuellt utlopp. Jag är lite överviktig och ser bra ut, och jag vill att du också ska se bra ut och vara vältränad.

Jag har aldrig riktigt varit intresserad av att ha ett förhållande, men jag har alltid haft en stark sexuell drift. Och nu när jag har mer tid för mig själv, har jag bestämt mig för att utforska min sexuella sida mer. Jag vill ha någon att ha sex med, någon som inte kräver något mer av mig än bara lite kul.

Jag letar efter en man som också är intresserad av att ha en knullkontakt. Jag vill inte att du ska vara för involverad i mitt liv, men jag vill att vi ska ha en ömsesidig förståelse för varandra. Det är viktigt att vi båda är på samma sida och är bekväma med vad som händer mellan oss.

Jag har alltid varit sexuellt öppen och experimenterande, och jag har inga problem med att utforska nya saker. Jag vill gärna prova nya saker och hitta vad som får oss båda att må bra.

Jag har aldrig riktigt varit den typen av person som gillar att gå ut och festa hela natten, men jag är öppen för att göra saker tillsammans med min knullkontakt. Vi kan till exempel ta en drink tillsammans, gå på en film eller utforska staden tillsammans.

Men det viktigaste är att vi kan ha kul tillsammans i sängen. Jag vill ha någon som är bra på att tillfredsställa mina behov och som inte har några problem med att vi håller det till just sex. Jag vill inte ha några känslor inblandade och jag vill inte behöva oroa mig för några krav eller förväntningar.

Jag vet att det kan vara svårt att hitta någon som är på samma sida som en själv, men jag är övertygad om att det finns någon där ute för mig. Jag vill hitta någon som jag kan ha roligt med och som jag kan utforska min sexualitet med.

Så om du är en man som är intresserad av en knullkontakt, så är jag här för dig. Jag är redo att hitta någon som är villig att utforska saker med mig och som vill ha kul utan att kräva något mer än just sex. Så hör av dig om du är intresserad av att lära känna mig.

Klicka här och bli medlem gratis för att se fler annonser!

2 kommentarer

  1. Herregud vad du ser smakfull ut på bordet. Din underbart vackra fitta skulle jag kunna suga och slicka på länge. Jag är gift och kommer inte ha några ambitioner att binda mig vid dig. Anledningen att jag skriver det här är att jag inte får så mycket sex här hemma, inget vill säga. När jag då såg din fina kropp, bröst och där nere så blev jag väldigt intresserad och kåt. Oj vad jag skulle vilja ta dig där på bordet. Men även på annat ställe. Jag har väldigt stor sexlust, men jag är dock lite gammal, 71 men vältränad, vad tror du om det? Skulle du kunna tänka dig att älska natten lång med mig?

  2. Hej KK!
    Blev väldigt tänd på din fina kropp med underbart sköna bröst och underbar kärleksgrotta. Den skulle man kunna slicka väldigt länge och intensivt. Jag utforskar gärna din sexualitet med dig. Jag är gift och kommer inte att lämna min fru. Så du behöver inte oroa dig för att det skall bli något annat än sex med dig. Jag har en mycket stor sexdrift som jag vill få utlopp för, förhoppningsvis med dig. Dock är jag lite äldre än dig, jag är 71, men har en vältränad kropp och det är mycket sex i den här äldre kroppen.
    Men om du inte bor i Stockholm så är det väl kört antar jag?
    Puss o kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *